Odp: Uwagi odnośnie forum
Trochę zebrało się tych filmów. Może czas wprowadzić wyszukiwarkę?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Hong Kong Cinema » Sprawy forum » Uwagi odnośnie forum
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trochę zebrało się tych filmów. Może czas wprowadzić wyszukiwarkę?
Nie rozumiem. Przecież wyszukiwarka jest od zawsze na forum.
Haha, coś nie przyuważyłem. Przepraszam.
Utworzyłem nowy dział o filmach Kaiju/Godzilla. Nasz kolega Goro Gondo obiecał, że się nim zajmie i będą tam pojawiały się nowe tematy, o każdym filmie z tej serii.
Heh, drugi admin wykorzystuje, że na forum jest ekspert od Godzilli . Nieno, tak na serio to Godzilla i Kaiju jest mocno kojarzone z Azją, z resztą jak pomyślę o kinie azjatyckim to na myśl od razu wpadają te filmy, zaraz po kinie kopanym. Oczywiście nic wspólnego nie mają za sobą, ale powiązane ze Wschodem
. A teraz zbliża się wielka premiera najnowszej części by USA, więc może i przyciągnie kogoś.
A może lepiej zmienić nazwę działu na tokusatsu (jap. efekty specjalne) by móc pisać o wszelakiej Japońskiej fantastyce (i od razu przenieść tematy o Kamen riderze i Tiger mask) a nie tylko wielkich potworach?
Twoja prośba została pozytywnie rozpatrzona . Zaraz się poprawi.
Czy jest jeszcze sens istnienia tego forum? Poza tematem o emisjach TV nikt tutaj już nic nie pisze.
Ja jak zwykle jestem za pozostaniem forum.
Dodam jeszcze, że w polskim internecie strony o takiej tematyce nie znajdziecie. Robimy coś szczególnego. Przyjdą lepsze czasy i jak to mówił Paul Chang w Śmiertelnym Pojedynku: "Jeszcze odzyskamy naszą reputację".
Ja jestem za podtrzymaniem forum. Staram się raz na jakiś czas coś pisać ale jest jak jest.
Nie chcę kasować forum. Chcę by ono odżyło, ale sam tego nie dokonam przecież...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Hong Kong Cinema » Sprawy forum » Uwagi odnośnie forum
© Copyright by Hong Kong Cinema 2012